RK#7: Pepe invaderar Munkegärdeskolan – påverkanskampanj inför valet?

Munkegärdeskolan har förärats med en ny, fräsch skoltidning och Pepe pryder skolelevernas skåp. Är grod-memen en snillrik påverkansoperation inför valet i Kungälv? Vi gräver i ämnet.

Ikväll är det dags för det sjunde avsnittet av Radio Kungälv. Denna gång har vi en ny medarbetare, Daniel Nordberg, som gästade programmet under förra avsnittet. Nordberg klarade testet och är nu en del av världens bästa lokalradioprogram.

Dagisnivå hos politikerna under avtalstvist med dagis i Kareby. Hör om skandalhärvan där politikerna i Kungälv klantade bort miljontals kronor (igen). Vi konstaterar att politikerna i Kungälv inte bara är korrupta utan också totalt inkompetenta och värdelösa.

Kvällens huvudämne är Kungälvs nya skoltidning Munkegärdeskolan.se och en påverkanskampanj inne på självaste Munkegärdeskolan. Munkegärdeskolan är en högstadieskola där elever döms för åsiktsbrott och lärare sparkas för felaktiga åsikter på Twitter. Nu tycks eleverna slå tillbaka genom att låta Pepe och Skurt invadera skolan.

Minioner och Pepe på skolelevernas skåp

Diskutera gärna i chatten på Spreaker och ställ frågor så gör vi vårt bästa för att besvara dem i programmet.

Om Radio Kungälv


Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter Albinsson (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].