RK #14: Torgmötet, offentlig urinerare i Mimers hus och granskning av (L)

Peter har träffat Gudrun Schyman och Daniel har kollat upp vad Elisabeth Mattsson sysslar med. Dessutom allt spännande om torgmötet.

Tre fjärdedelar av Radio Kungälvs kvartett var på torgmöte i Kungälv medan den sista fjärdedelen slog dank i Värmland. Vi berättar om det bästa från torgmötet. Hur var reaktionerna, samtalen och allt omkring?

Peter har under veckan deltagit på ett möte med Fi! Har han blivit omvänd av Gudrun och är nu borta för alltid? Vi försöker reda ut vad som egentligen hänt och hur Peter mår idag efter det omtumlande mötet.

Och Daniel har granskat Elisabeth Mattsson och Liberalerna i Kungälv. Elisabeth nämndes ett par gånger i Fredrik Vejdelands tal. Har Daniel någon annan uppfattning om henne som gör att vi måste omvärdera vår syn?

Vi går live klockan 18:00. Diskutera gärna i chatten på Spreaker och ställ frågor så gör vi vårt bästa för att besvara dem.

Om Radio Kungälv


Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet startades av Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter Albinsson (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill. För att spetsa till programmet finns numera också den förlorade Kungälvssonen Daniel Nordberg med som radiopratare.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på [email protected].